Services

Удобности

 • телевизор со рамен екран
 • клима уред
 • ламба
 • фен
 • биде
 • пешкири за капење
 • туш
 • тоалетни производи
 • Wi-Fi
 • огледало
 • биро
 • стол
 • закачалки
 • чајник
 • минибар
 • кревет за едно лице
 • «King size» кревет
 • два кревети за по едно лице
 • «King size» кревет
 • два „Queen size“ кревети
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>